Snelle service voor herstellingen van alternators en starters bij Hoes in Olen

Snelle service voor herstellingen van alternators en starters bij Hoes in Olen

Snelle herstelling van alle merken

Dankzij een snelle herstelling van uw alternator of starter door Hoes is uw voertuig weer meteen gebruiksklaar. Als zaakvoerder richtte ik, Nik Hoes, mijn bedrijf op in mei 2008. Ik heb inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring in het onderhouden en herstellen van alternators en starters.

 

Ik werk zowel voor garages als voor particulieren in de regio van Olen, Herentals, Geel en Westerlo. Is de alternator of starter van uw wagen, vrachtwagen, motor, tractor of motorboot stuk? Demonteer het onderdeel en breng het binnen bij Hoes! Ik voer herstellingen uit aan alle merken.

 

Ook starters en alternators van machines uit de industrie herstel ik zonder problemen.

 

Straffe service, sterke kwaliteit

Met mijn ervaring sta ik garant voor een snelle service aan een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Ik maak er een erezaak van om u dezelfde dag nog een oplossing aan te bieden. Reken op Hoes in Olen voor:

  • het herstellen van uw starter of alternator met originele onderdelen
  • het aanbieden van een ruil-alternator of starter uit onze ruime voorraad
  • het aanbieden van een nieuwe originele starter of alternator

Revisie van de alternator of starter

 

Bij een volledige revisie wordt de starter of alternator helemaal gedemonteerd, worden alle stukken gereinigd en de defecte onderdelen vervangen. Ik werk steeds met originele onderdelen. Bij Hoes vindt u géén B-merken of namaak!

 

Nadat alle onderdelen nagekeken of vervangen zijn, wordt de starter of alternator opnieuw gemonteerd. Om zeker te zijn dat hij weer honderd procent in orde is, test ik hem altijd nog even op de testbank. Op die manier bent u verzekerd van een perfecte herstelling.

 

Bel me of kom gewoon even langs in mijn werkplaats. U vindt alle gegevens op de contactpagina.